גילה ברונר, סקסולוגית בכירה ולשעבר יו"ר איט"ם (הארגון הישראלי לטיפול מיני), משתמשת בהקבלה מרתקת בין אוכל וסקס. המטרה היא להבין ולקבל את ההבדלים בתשוקה המינית בין בני הזוג. כדי להמחיש את הלגיטימיות של השונות, היא מזמינה אותנו לשאול את עצמנו:
- האם אפשר להנות מארוחה במסעדה גם כשיש העדפות קולינריות שונות?
- האם זה לגיטימי שכל אחד ירגיש בנוח לבחור ללא לחץ את המנה שהוא אוהב?
- האם אפשר להזמין מנה שהשני לא כל כך אוהב ועדיין להנות?
- האם חייבים להגיע לביס האחרון באותו זמן? האם רק אז הארוחה היתה שווה?
- האם זה בסדר להגיע למסעדה כשלאחד יש תאבון גדול ולשני בא לשבת על כוס קפה ועוגיה קטנה?
- האם יכול להיות שתוך כדי העוגיה והריחות במסעדה פתאום מתעורר החשק?
- האם מותר לי לאכול מנה נהדרת שמתענגים מכל ביס, אבל לאכול רק חצי ממנה?
- האם השף יכעס או יעלב שלא סיימתי את המנה והזמנתי טייק אווי?